0

Rustik æggekage med grøntsager

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i 1 x 1 cm tern og snit svampene i skiver. Skær skalotteløget i tynde både og peberfrugten i mellemstore tern. Smelt smørret på en pande og råsteg kartoflerne heri til de er gyldne og næsten møre. Kom svampe, løg og peberfrugt ved, krydr med salt og peber og rist godt. Skru ned for varmen og slå æggene ud imellem grøntsagerne – de skal ikke piskes sammen. Læg halve cherrytomater på og lad æggekagen sætte sig, så hviderne er faste, men blommerne er ligesom på spejlæg. Pynt evt. med bacon og klippet purløg og server med rugbrød eller ristet toastbrød til.

Kommentarer og forslag til opskriften