0
Indisk Saag med røde linser og stegt torsk

Indisk Saag med røde linser og stegt torsk

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
røde linsersalttorskefilet uden skind
1 min.
Linserne og fisken

Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.

Skær fisken i tern, krydr den med salt og gem til senere. 

løghvidløgingefærolivenolie, ekstra jomfrugaram masala1tomatpassatafløde 38% (piskefløde)sort peberbabyspinat
3 min.
Saag'en

Pil løget og hvidløget, skræl ingefæren, og hak det hele groft.

Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg de hakkede grøntsager i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring, indtil de er blevet gyldne. Tilsæt krydderiblandingen og spinaten, og steg videre i ca. 1 min. under omrøring. Tilsæt passataen, og lad retten simre i ca. 5 min. Blend retten med en stavblender til en fin sovs. Hvis ikke blenderen kan få ordentligt fat, så tilsæt lidt vand.

Hæld fløden i, og smag til med salt og peber.

torskefilet uden skind
25 min.
Fisken

Varm en pande op ved høj varme og steg fisken i 1 min. på to sider i 1 spsk. olie. 

Kom fisken i saag'en lige før servering. 

30 min.
Anretning

Servér de lune linser med Saag'en og de stegte svampe.

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?