Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.
Skær fisken i tern, krydr den med salt og gem til senere.
Pil løget og hvidløget, skræl ingefæren, og hak det hele groft.
Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg de hakkede grøntsager i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring, indtil de er blevet gyldne. Tilsæt krydderiblandingen og spinaten, og steg videre i ca. 1 min. under omrøring. Tilsæt passataen, og lad retten simre i ca. 5 min. Blend retten med en stavblender til en fin sovs. Hvis ikke blenderen kan få ordentligt fat, så tilsæt lidt vand.
Hæld fløden i, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme og steg fisken i 1 min. på to sider i 1 spsk. olie.
Kom fisken i saag'en lige før servering.
Servér de lune linser med Saag'en og de stegte svampe.
Kundekommentarer ()