Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil og snit rødløg, så fint du kan, gerne på et mandolinjern. Kom løgene i en skål, tilsæt lidt fint salt, og knug det godt ind i løgene. Hæld 1/2 spsk. lys eddike over pr. person og vend rundt. Efter 5 min. tilsættes honning til en tilpas sur/sød smag. Har du ikke honning, så kan du bruge sukker i stedet.
Lad løgene stå, til de skal bruges.
Hak forårsløg og persille. Riv knoldsellerien fint.
Bland forårsløg, persille, revet knoldselleri og æg sammen med kyllingen. Tilsæt lidt salt og peber.
Form 1 bøf pr. pers. af farsen, og steg dem på panden i 1 tsk. olivenolie pr. pers. i 3-4 min. på hver side.
Skær avokadoen ud i skiver.
Skræl gulerødderne. Skær gulerødder og agurk ud i stave til gnavegrønt.
Lun brødet i ovn eller på brødrister.
Saml 1 burger ved at smøre ketchup på underbollen, kom så salat, bøf, avokado og syltede rødløg ovenpå, og slut af med overbollen.
Spis burgeren sammen med gnavegrønt.
NB: På billedet er der brugt MK skyrboller. Hvis man får leveret MK skyrboller, får man 1 stk pr. pers. Hvis man modtager MK grøntsagsbrød, får man 2 stk pr. pers.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kundekommentarer ()