0

Salat af bagte persillerødder og sprøde Clara Friis pærer

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl persillerødderne, skær dem i tynde stænger på langs og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bred rødderne ud på en bageplade og bage dem ved 200°C i 15- 20 min. til de er gyldne og møre. Snit imens forårsløgene i tynde skiver på skrå og skær pærerne i tynde både. Pisk olie, eddike, sennep, sukker, salt og peber sammen til en tyk dressing og smag til – den skal være ret kraftig. Vend de bagte persillerødder med forårsløg, pærer, druer og dressing og lad salaten trække 10 min. inden servering. Anret den evt. på strimlet romainesalat og giv den til stegt kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften