0

Salat af gulerod, blodappelsin og æbler med passionsfrugt-chilidressing

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og snit dem i lange bånd med en kartoffelskræller. Skær top, bund og skræl af appelsinerne og skær kødet fri i fileter – gem overskydende saft til dressingen. Halver æblerne, fjern kernehusene og skær kødet i tynde både. Vend de tre dele forsigtigt sammen i en skål. Skrab passionsfrugtkernerne ud i en skål og tilsæt appelsin- og limesaft, 1 tsk. sukker, lidt olie, salt og peber. Halver chilien, skrab kernerne ud og hak kødet meget fint. Bland kødet i dressingen og pisk den godt sammen. Smag til, specielt med sukker og olie, og hæld dressingen over salaten. Vend hurtigt rundt og server til fx. hvid fisk, kylling, and eller svinekød.

Kommentarer og forslag til opskriften