0

Salat med fennikel, tomat og oliven

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær toppen af fenniklen, og gem den til senere. Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål med halverede blommetomater og oliven.

Pisk citronsaft, salt, peber og hakket persille og toppen fra fenniklen sammen i en lille skål, tilsæt derefter olivenolie. Hæld dressingen over salaten, vend godt rundt, og server.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.