Skyl salaten, slyng det fri for vand og bræk det i mindre stykker. Skær svampene i tykke skiver, pensl dem med olie og grill dem møre på grillpanden – krydr med salt og peber. Hak rødløg og hvidløg meget fint og bland det med olivenolie, citron, sennep, sukker, salt og peber og smag til. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel svampene ovenpå. Halver tomaterne og læg dem på. Dryp med dressingen og høvl parmesan henover. Server salaten til alle typer af kød.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften