Rens rosenkålene og halver dem (igennem stokken). Skær squashen i tern og snit forårsløgene i 1½ cm brede stykker med et skråt snit. Kom rosinerne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem trække 10 min. Smelt 2 spsk. smør ved middelvarme, rist mandelsplitterne let gyldne deri og tag dem op med en hulske. Kom resten af smørret på panden og rør karryen i. Kom squash, forårsløg og rosenkål ved, krydr med salt og peber og sauter ca. 8 min. til grøntsagerne lige knapt er møre. Tilsæt drænede rosiner og mandelsplitter og varm sautéen igennem. Smag til og server straks til gris, vildt, lam eller okse.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften