0

Sauté med rosenkål, æbler, karry og rosiner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens rosenkålene og halver dem (igennem stokken). Skræl æblerne og skær kødet i tern. Pil løget og skær det i tynde både. Kom rosinerne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem trække 10 min. Smelt smørret ved middelvarme og tilsæt karryen. Kom løg og rosenkål ved, krydr med salt og peber og sauter ca. 8 min. til løgene er blevet klare og rosenkålene næsten møre. Tilsæt æbletern og drænede rosiner og varm sautéen igennem. Smag til og server straks til gris, vildt, lam eller okse.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær