0

Savoykål med rød peber og fennikel

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Brug wok eller stegepande. Skær kålen i tynde strimler. Skær peberfrugt og fennikel i skiver. Pil løg og hvidløg og skær i små tern. Varm olien op og rist derefter kål, løg, hvidløg, rød peberfrugt og fennikel, lidt efter lidt. Bland ingefær, karry, chili og kumquats i og tilsæt vand og soja sauce. Lad det hele sautere i 2-3 minutter og drys evt. med lidt frisk portulak.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær