0

Savoykålpakker med rødløg og svampe

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skyl kålbladene godt og skær den groveste af stokken væk ved at lave et V-snit ind i bladet. Damp bladene i lidt letsaltet vand til de akkurat er blevet bløde og overhæld så med koldt vand. Rens svampene og del dem i mundrette stykker. Skær rødløgene i tynde både og hak hvidløgsfeddene fint. Sauter rød- og hvidløg i lidt olie uden at det tager farve. Kom svampene ved og sauter videre et par minutter. Hæld fløde og timian på, krydr med salt og peber og lad det koge helt ind. Fordel fyldet i de 4 kålblade og fold dem sammen til små pakker. Læg dem i et lille ildfast fad, dæk til med folie og sæt dem i ovnen ved 160°C til de er helt varme. Server straks til alle typer af kød.

Kommentarer og forslag til opskriften