0
Kotelet med bagte rødder, karsecreme og salat

Kotelet med bagte rødder, karsecreme og salat

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rodfrugter (blandede)provencekrydderi
1 min.
Bag rødderne

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skrub rødderne grundigt, skræl rødbederne hvis de indgår. Skær alle rødderne i grove chunks og vend dem med krydderiblandingen, salt og lidt olie.

Bag ca. 20-30 min. til de er møre og gyldne i kanterne.

karsekaperscreme fraiche 18%agurkæbleiceberg
10 min.
Lav salaten

Skær agurken i store tern. Pluk eller skær salaten ud i mundrette stykker. Skær æblet i tern.

Klip karsen af bakken og kom den ned i en skål sammen med creme fraichen.

Hak kapers fint med en kniv og vend op i skålen. Rør rundt og smag til med groftkværnet sort peber.

kotelet af gris
20 min.
Steg koteleten

Varm en stor pande godt op og tilsæt lidt olie. Krydr kødet med salt og sort peber. Steg koteletten ca. 3-4 min på hver side.

30 min.
Anretning

Anret bagte rødder, salat og kotelet på en tallerken.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?