Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub rødderne grundigt, skræl rødbederne hvis de indgår. Skær alle rødderne i grove chunks og vend dem med krydderiblandingen, salt og lidt olie.
Bag ca. 20-30 min. til de er møre og gyldne i kanterne.
Skær agurken i store tern. Pluk eller skær salaten ud i mundrette stykker. Skær æblet i tern.
Klip karsen af bakken og kom den ned i en skål sammen med creme fraichen.
Hak kapers fint med en kniv og vend op i skålen. Rør rundt og smag til med groftkværnet sort peber.
Varm en stor pande godt op og tilsæt lidt olie. Krydr kødet med salt og sort peber. Steg koteletten ca. 3-4 min på hver side.
Anret bagte rødder, salat og kotelet på en tallerken.
Kommentarer og forslag til opskriften