Ca. 45 minutter i alt, hvor flere elementer kan laves samtidig:
Forberedelse: 10 min
Fyld og æggemasse: 15 min
Bagning: 20 min
Anretning: 1 min
Fremgangsmåde
Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl grøntsager og krydderurter grundigt.
Vask hænder og redskaber efter håndtering af kød og jordede grøntsager.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Pil og hak hvidløg fint. Riv gulerødder groft, og skær squash i små tern. Skær kartoflerne i små stykker, og snit forårsløgene fint. Hak persillen groft.
Steg det hakkede kyllingekød på en pande i lidt olie, til det får farve. Tilsæt hvidløg, squash og gulerødder, og steg videre i 4-5 min. Krydr med salt og peber. Vend kartofler og halvdelen af forårsløgene i.
Pisk æggene sammen med skyr, salt og peber. Vend hakket persille i.
Beklæd en tærteform med dejen, tryk den godt op ad kanterne, og prik bunden med en gaffel. Forbag bunden i 8 min.
Fordel kyllinge-blandingen i formen, hæld æggemassen over, og drys mozzarella på toppen.
Bag tærten i 20-25 min., til fyldet har sat sig, og overfladen er gylden.
Kommentarer og forslag til opskriften