0
Selleri i stroganoffsauce med spinat, druer og græskarkerner

Selleri i stroganoffsauce med spinat, druer og græskarkerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
speltkerner
1 min.
Spelt

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.

knoldsellerichampignonsløgfløde 38% (piskefløde)tomatpuré
3 min.
Stroganoff

Skræl sellerien, og skyl den grundigt. Skær den i stykker på ca. 1x1 cm, og overfør dem til en gryde med 1 spsk. olie pr. person. Varm gryden op ved middelhøj varme med låg på, så sellerien både steger og damper samtidigt. Rør rundt undervejs, og lad sellerien stege, imens løg og svampe forberedes.

Pil løget, skyl svampene grundigt, og skær dem i små både.

Når sellerien er begyndt at blive mør og har fået farve, tilsættes løg og svampe. Steg i yderligere 3 min. under omrøring. Kom tomatpureen i, og lad retten stege i ca. 1 min., før du tilsætter fløden. Lad retten simre indtil servering, og hæld lidt vand i, hvis sovsen bliver for tyk. 

Smag til med salt, peber og lidt sennep.

blå vindruer, stenfriebabyspinatgræskarkerner
20 min.
Salat

Skyl spinaten grundigt, afdryp den for vand, og hak den groft. Kom spinaten op i en skål, og knug den godt med lidt salt og 1 spsk. olie pr. person.

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen.

Skyl vindruerne grundigt, og pluk dem fra stilken.

Vend spinat med druer og kerner, og smag til med salt, peber og lidt balsamico. 

30 min.
Anretning

Servér stroganoffen med spelt og salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?