Sæt to kasseroller med letsaltet vand over at koge. En til grøntsagerne og en til kartoflerne.
Skrub kartoflerne grundigt under vand. Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne til de er møre i ca. 10 min. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Forvarm ovnen til 140 grader.
Læg fisken i et ovnfast fad med skindsiden opad, og krydr den med salt, smør og sennep på alle sider. Bag laksen i ca. 10 min., indtil skindet kan trækkes af.
Pil løget, og skyl fenniklen og aspargeserne.
Kasser den nederste træede del af aspargeserne, og skær resten i mundrette stykker sammen med fenniklen. Løget skæres i kvarte.
Blanchér først løgene og fenniklen i ca. 20 sekunder, før aspargeserne tilsættes, og der blancheres i yderligere 30 sek. Dræn vandet fra, og vend grøntsagerne i 1 spsk. olivenolie pr. person, citronsaft og friskkværnet peber.
Servér fisken med de kogte kartofler og de blancherede grøntsager.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()