Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Dræn bønnerne for vand, og kom dem i et ildfast fad. Pil løget, hak det i tynde skiver, og bland det godt rundt med bønner, bouillon og rosmarin. Hæld lidt vand i, så det dækker bunden af fadet.
Krydr kyllingen med salt, og smør den godt ind i sennep. Læg kyllingen henover urterne i fadet, og kom fadet i ovnen i 20-25 min., indtil kyllingen har fået godt med farve og er blevet gennemstegt.
Skyl tomater og radiser grundigt. Skær tomaten i små stykker, og skær radisen i tynde skiver. Kom begge dele i en skål, krydr med salt, peber, 1 spsk. olivenolie og balsamico pr. person, og vend godt rundt.
Skyl salaten grundigt, og afdryp den for vand.
Vend salaten godt rundt med tomat/radise-blandingen lige før servering.
Servér kyllingeretten sammen med salaten.
Kundekommentarer ()