0
Sennepsbagte kyllingelår med hvide bønner, tomater og løg

Sennepsbagte kyllingelår med hvide bønner, tomater og løg

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingelårsennephvide bønnergrøntsags bouillonrødløg
1 min.
Kylling

Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.

Dræn bønnerne for vand, og kom dem i et ildfast fad. Pil løget, hak det i tynde skiver, og bland det godt rundt med bønner, bouillon og rosmarin. Hæld lidt vand i, så det dækker bunden af fadet.

Krydr kyllingen med salt, og smør den godt ind i sennep. Læg kyllingen henover urterne i fadet, og kom fadet i ovnen i 20-25 min., indtil kyllingen har fået godt med farve og er blevet gennemstegt.

bakke spæd salatmix (fx Napolitana)tomaterradiserbalsamico
20 min.
Salat

Skyl tomater og radiser grundigt. Skær tomaten i små stykker, og skær radisen i tynde skiver. Kom begge dele i en skål, krydr med salt, peber, 1 spsk. olivenolie og balsamico pr. person, og vend godt rundt.

Skyl salaten grundigt, og afdryp den for vand. 

Vend salaten godt rundt med tomat/radise-blandingen lige før servering.

30 min.
Anretning

Servér kyllingeretten sammen med salaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?