Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 225 °C.
Pil det yderste lag af porren, flæk den på midten, vask den grundigt, og skær den i mindre stykker. Skrub kartoflerne grundigt, eller skræl dem, og skær dem i stængler. Læg kartoffel og porre på en bageplade dækket med bagepapir, og krydr med salt og 1/2 spsk. olie pr. pers. Bag grøntsagerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden overflade, og er bløde hele vejen igennem.
Krydr fisken med salt og sennepspulver på begge sider. Bag den på bagepladen sammen med grøntsagerne i 8-10 min. før servering.
Snit kålen i så fine strimler som muligt, evt. på et mandolinjern. Vend strimlerne med salt, peber og 1 spsk. eddike pr. pers.. Kram salt og peber godt ind i kålen.
Skræl appelsinen, og skær den i mundrette stykker. Vend appelsinstykkerne med kålen lige før servering.
Servér fisken med bagt grønt og salat.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()