Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, pure og kartofler ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/600 g.
Græskarpure: Hokaido græskar, gulerod, HØNSEFOND, FLØDE, hvidløg, SMØR, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, citron, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Græskarpure
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 372 kJ / 89 kcal
Fedt 7,9 g
heraf mættede fedtsyrer 5,1 g
Kulhydrat 3,4 g
heraf sukkerarter 2,9 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 0,9 g
Salt 0,23 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 384 kJ / 92 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,2 g
heraf sukkerarter 1,1 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,48 g
Kommentarer og forslag til opskriften