0

Skærisingfilet med græskarpuré og små kartofler med citron og persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, pure og kartofler ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele.  

Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: SKÆRISINGFILET

Nettovægt: ca. 300 g/600 g. 

Græskarpure: Hokaido græskar, gulerod, HØNSEFOND, FLØDE, hvidløg, SMØR, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

Kartofler: Kartofler, rapsolie, citron, persille, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 16. oktober – bedst før 17. oktober
  • Levering 18. oktober - bedst før 19. oktober

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Græskarpure

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 372 kJ / 89 kcal

Fedt 7,9 g

heraf mættede fedtsyrer 5,1 g

Kulhydrat 3,4 g

heraf sukkerarter 2,9 g

Kostfibre 1,1 g

Protein 0,9 g

Salt 0,23 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 384 kJ / 92 kcal

Fedt 1,7 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,2 g

heraf sukkerarter 1,1 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,48 g

Kommentarer og forslag til opskriften