0
Skindstegt kulmule med persillesovs og kartofler

Skindstegt kulmule med persillesovs og kartofler

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kulmulefilet med skindsmå kartoflerpersillecitronbechamelsovs
1 min.
Klargøring:
  1. Fisken duppes tør, og deles i portionsstykker.
    Drys kødsiden med lidt salt, og lad fisken trække på en tallerken.

  2. Kartoflerne skrubbes, og sættes over at koge i saltet vand.

  3. Persillen skylles grundigt, og hakkes fint.

  4. Citronen skæres i både.
10 min.
Retten samles:
  1. Fisken steges i halvt smør/ halvt olie med skindsiden nedad, til skindet bliver sprødt, og slipper panden. 
    Pas på ikke at "rumstere" for meget med fisken, mens den steger.

  2. Når skindet er sprødt og fint gyldent, vendes fisken om, Den skal lige "kysse" panden et minut på den anden side, så er den færdig.

  3. Bechamelsaucen varmes op i en lille gryde, og persillen vendes ned i den. Smag til med lidt citronsaft.
30 min.

Fisken serveres med kartoflerne og persillesaucen.  Giv resten af citronbådene til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?