Flæk kødet på langs, uden at skære helt igennem. Du skal kunne åbne kødet som en bog.
Del peberfrugterne på langs, hvis du ikke er til stærk peber så fjern stok og frø, det er der i dem skarpe smag sidder, ellers lad dem sidde. Skær peberfrugterne i mindre stykker, og kom dem i en blender, og blend dem kort.
Skær champignonerne i skiver, og skær mozzarellaen i skiver. Læg det ind i kødet.
Luk kødet sammen, og lås det med 2 kødnåle, som du sætter på tværs.
Læg kødet på din grill rist, som du forinden har smurt med en god olie, f.eks. rapskimolie. Grill kødet til det er gennemstegt, du kan se det på farveskiftet.
Lige inden kødet er færdigt, rister du de champignon som er til overs i lidt soja i en lille skål på grillristen og serverer dem som ekstra tilbehør.
Når kødet er færdigt er mozzarellaen smeltet.
Her er kødet serveret med salat og nogle squash skiver som lige er grillet, og til sidst er den mozzarella ost der blev til overs lagt på.
Kommentarer og forslag til opskriften