Kød: Skær pølsen i små tern og hak løg og 3 fed hvidløg fint. Rist pølsen i lidt olie 2 min., tilsæt de 2 slags løg og sauter til løgene er klare. Kom fennikelfrø, laurbærblade og rødvin ved og lad det koge ind til det halve. Tilsæt flåede tomater og tomatpuré, krydr med salt og peber og lad det simre 10 min. til saucen er tyk og cremet. Krydr imens skinkebøfferne med lidt salt og peber og steg dem gyldne og netop møre i lidt olie (2-3 min. på hver side). Læg dem i et varmt fad og fordel saucen henover. Drys med 25 g friskhøvlet parmesan og pynt med et par blade basilikum.
Tortellini: Bring en stor gryde vand i kog med 4 fed pillede hvidløg og et godt nip salt og kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen. Riv imens squashen på et juliennejern (eller groft på et rivejern) og hak basilikumbladene groft. Hæld vandet fra pastaen, kom den i en stor skål og dæk til for at holde den varm. Tag hvidløgsfeddene op, knus dem med en gaffel og rør dem i pastaen sammen med smør, ½ dl olie, lidt salt og friskkværnet sort peber. Vend squash, basilikum, pinjekerner og 85 g parmesan i og smag til med salt og peber. Server straks
Giv en sprød grøn salat og godt italiensk brød til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften