Start med at lave en rigtig BBQ sauce:
400 g ketchup
2 spsk. dijonsennep
2 dl vand
1 dl hvidvinseddike
2 spsk. akaciehonning
1 spsk. citronsaft
2 spsk. akaciehonning
1 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker
1 spsk. brun farin
1 spsk. chilipulver
1 spsk. sennepspulver
½ spsk. edelweiss paprika
½ spsk. stærk paprika
1 tsk. stødt rød peber
1 tsk. løgpulver
½ tsk. salt
½ tsk. stødt sort peber
½ tsk. hvidløgspulver
Lad saucen simre i ½ time, sluk for den og pres den gennem i en si før den serveres (saucen kan holde sig 1 uge i køleskabet og passer til næsten alt).
Bagekartofler: Kom kartoflerne i mikrobølgeovnen til de er møre - ca. 8 minutter på max. effekt. Del kartoflerne på langs og grav kartoffelkødet ud med en ske og bland det med de pressede hvidløgsfed og den revne parmesanost. Læg kartoffelkødet tilbage i kartoflerne, læg dem på grillen og giv dem til de begynder at tage farve - ca. 15-20 min.
Persillerødder: Skræl persillerødderne og skær dem i stave, som du derefter skærer i flade strimler. Hæld 2 dl rapskimolie i en tykbundet gryde og steg persillerodsstrimlerne i den varme olie til de er begyndt at blive sprøde.
Skinkebøffer: Læg bøfferne på den varme og smurte rist og grill dem 5-7 min. på hver side - til der er synlige grillstreger. Kom lidt af BBQ saucen på de sidste minutter.
Ved bordet: Server de varme kartofler med persillerødderne og skinkebøfferne. BBQ saucen er perfekt at dyppe strimler af persilleroden i.
Velbekomme
-Meyer
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften