0

Skinkemignon med serranoskinke og kartofler med løgfyld

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Flæk kødet på langs, uden at skære helt igennem. Du skal kunne åbne kødet som en bog.

Del peberfrugterne på langs. Hvis du ikke er til stærk peber så fjern stok og frø, det er der den skarpe smag sidder, ellers lad dem sidde. Skær peberfrugterne i mindre stykker, og kom dem i en blender, og blend dem kort.

Skær champignonerne i skiver og skær mozzarellaen i skiver. Læg det ind i kødet.

Luk kødet sammen og lås det med 2 kødnåle, som du sætter på tværs.

Læg kødet på din grillrist, som du forinden har smurt med en god olie, f.eks. rapskimolie. Grill kødet til det er gennemstegt, du kan se det på farveskiftet.

Lige inden kødet er færdigt, rister du de champignon som er til overs i lidt soja i en lille skål på grillristen og serverer dem som ekstra tilbehør.

Når kødet er færdigt er mozzarellaen smeltet, og det ser sådan ud:

Her er kødet serveret med salat og nogle squashskiver, som lige er grillet, og til sidst er den mozzarellaost, der blev til overs, lagt på.

Velbekomme

Bo Meyer, weberklubben.dk

Kommentarer og forslag til opskriften