0
Skinkeschnitzler med ris og ratatouille

Skinkeschnitzler med ris og ratatouille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 225 grader.

2. Kom risene i en sigte, og skyl dem grundigt under rindende vand. Kog 3 dl vand pr. pose ris op med ½ tsk. salt. Tilsæt de skyllede og drænede ris, og når vandet igen koger, røres en gang i risene, og der skrues ned, så de netop simrer. Kog risene under låg i ca. 10-12 minutter, til alt vandet er optaget. Sluk, og lad risene hvile under låg i 10-12 minutter.

3. Hvis du har 5-10 minutter ekstra til at være kreativ, kan du skære squash, tomat og løg i tynde skiver som på billedet. Arranger grøntsagerne skiftevis i et lille fad, og fordel tomatsaucen herover. Skal det hele være klar på 30 minutter, kan du i stedet skære grøntsagerne i små mundrette stykker og vende i tomatsaucen i et fad.

4. Bag ratatouillen i ovnen i 25 minutter. Hvis grøntsagerne begynder at tage farve eller tørre ud, kan du dække fadet med stanniol.

5. Krydr skinkeschnitzlerne på begge sider med salt og peber, og steg dem på en varm pande i lidt neutral olie i ca. 2-4 minutter.

6. Anret som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?