0
Gourmet agurker med hvidløg og laurbær

Gourmet agurker med hvidløg og laurbær

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Agurker

Start med at skylle agurkerne grundigt. Prik dem alle rundt omkring med en gaffel, så der mindst er 8 huller i hver agurk. Drys dem rundthåndet med fin salt og gnid dem godt. Lad dem stå en times tid, gerne i en sigte, så de kan dryppe af. 

Imellemtiden kan du koge en syltelage af eddike, sukker, 400g vand og krydderier.

Når agurkerne har saltet, skyller du dem godt med kold vand og tørrer dem grundigt med et klæde bagefter. Pak dem tæt i rene, skoldede sylteglas og hæld dem varme (ikke kogende) lage henover.

Lad dem stå på køl i mindst en uge inden brug.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?