Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Grisekødet tages ud af pakken, og skæres/rives i mundrette stykker.
Gem evt. væde fra pakken i en lille skål for sig.
Varm en pande op med 1 tsk olie. pr. person. Kødet steges kort ved høj varme. Derefter skrues ned til medium varme, og fajita-krydderiet tilsættes sammen med evt. en lille smule væde fra grisen.
Smag til med salt og peber, sluk for panden, og læg et låg på, så kødet holder sig saftigt og lunt.
Snit kålen fint, skær tomaterne i mindre stykker, hak de saltede peanuts og koriander, og bland det hele sammen. Kom evt. lidt tabasco på.
Skræl gulerødder, og skær agurk og gulerødder i stave til gnavegrønt.
Varm grøntsagsbrødene i ovnen i 5 min.
Spis grøntsagsbrød med sous vide gris og spidskålssalat på. Kom evt. lidt tabasco på.
Spis resten af salaten samt gnavegrønt dertil.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Michelle Kristensen fortæller om hendes grøntsagsbrød:
Man tror jo nærmest det er løgn, hvis man hører hvor få havregryn der er i dette grøntsagsbrød. Hvor resten er ærter, æg og loppefrøskaller.
Jeg udviklede brødene i 2011 og siden har de været en trofast ven i mit køkken. Jeg bruger dem til alt fra sandwich, mini pizzabunde, erstatning til rugbrød, erstatning for burgerboller og mini madroulader.
Kundekommentarer ()