0

Små gulerodspandekager med mandelsauce.

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og soigner fenniklen . Riv begge del på råkostjern og hæld det i en skål.

Rør æg og mel sammen og bland det i grøntsagerne. Hak timian og fennikelgrønt og bland det i dejen. Tilsæt salt og peber.

Olie varmes op på en pande. Sæt grøntsags blandingen i små portioner, ligesom til frikadeller, på panden, glat lidt ud, og steg gyldent på begge sider. Sæt pandekagerne på et stykke fedtsugende papir.

Pisk fløden halvstiv og vend de kværnede mandler i. Smag til med salt, peber, honning og citronsaft og server saucen til de små pandekager.

Velegnet til stegt kød.

Kommentarer og forslag til opskriften