Skræl persillerødderne, skær dem i grove tern og kog dem møre i letsaltet vand. Del æggene i blommer og hvider. Kom persillerødderne i en foodprocessor og lad dem køle lidt af. Kom 4 spsk. smør, mælk og mel ved og kør det til en helt glat puré. Kom æggeblommer, timian og ost (fx stærk cheddar) ved og krydr med lidt salt og peber. Kør igen til det hele er godt blandet og hæld massen over i en skål. Smør 4 ildfaste portionsskåle godt og drys dem med rasp. Pisk æggeblommerne stive og fold dem forsigtigt ind i persillerodspuréen af 2 omgange. Fordel massen i de 4 skåle, stil dem på en bageplade og sæt pladen i ovnen ved 200 grader. Bag dem i ca. 30 min. til de er hævet op og overfladen er flot gylden. Åbn ikke ovnen undervejs og vær forsigtig, når de tages ud. Server straks (!) til stegt kød, vildt eller fjerkræ.
Kommentarer og forslag til opskriften