0

Små saltkogte kartofler med hot mayonnaise

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

De skrubbede kartofler ligges i en gryde med salt og vand hældes over. Kog kartoflerne til de er rynket i skallen. Tag dem op og server dem med nedenstående mayonnaise.

Læg brødskiverne uden kanter i en skål og hæld rødvinseddike over. Bland rundt og og lad brødet suge eddikken til sig.

Bland hvidløg med krydderier til en pasta i en foodprocessor. Tilsæt brødet og æggeblommerne og kør til en grynet masse. Dryp olivenolien i, mens man kører til en glat mayonnaise. Kan laves dagen i forvejen.

Server som man gør sydpå som en snack til en drink eller som tilbehør til stegt kød.

Kommentarer og forslag til opskriften