Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Dræn vandet fra kikærterne i en sigte og skyl dem med lidt koldt vand.
Mos kikærterne i en skål med en gaffel eller en kartoffelmoser.
Tilsæt halvdelen af den søde chilisauce og halvdelen af teriyaki saucen samt chiafrø (gem 1/3 til senere) og kikærtemel til de moste kikærter. Krydr med godt salt og peber.
Bland det hele godt sammen, indtil du har en fast fars.
Form farsen til små boller og steg dem i neutral olie på en pande ved medium varme, indtil de er gyldne på alle sider og gennemstegte (det tager omtrent 4-5 minutter.
Det sidste minut hældes olien fra og der glaseres med en smule Teriyakisauce og drysses med de sidste chiafrø.
Som vist med det sidste Teriyakisauce og sød chilisauce.
Kommentarer og forslag til opskriften