Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Skræl og skær de søde kartofler i 1/2 cm tynde skiver. Kom dem i en skål med 1/4 spsk. olivenolie pr. person og rør rundt, så alle skiverne får olie på sig. Drys med salt. Beklæd en bageplade med bagepapir, fordel kartoffelskiverne på papiret, og tilbered dem i ovnen i ca. 15 min.
Skær kyllingebryster i strimler, og skær bacon skiverne i tynde stykker.
Efter de 15 min. drysser du kylling og salame over kartoflerne, og tilbereder videre i 8 min. Drys med revet ost, og giv det hele 2 min, til, så retten i alt har fået 25 min.
Airfryer tip:
Tænd airfryeren på 175 grader. Fordel kartoffelskiverne i airfryer kurven, og tilbered dem i airfryeren i 12 min.
Efter de 12 min. drysser du kylling og salame over kartoflerne, og tilbereder videre i 8 min. Drys med revet ost, og giv det hele 2 min, til, så retten i alt har fået 22 min.
Skær cherrytomater ud i små tern. Hak rødløg og chili fint. Kom det hele i en skål sammen med 1/4 spsk. honning pr. person. Pres limesaft over, og vend salsaen godt sammen.
Skræl gulerødder og rens peberfrugt. Skær begge dele ud i stave til gnavegrønt.
Brug en spatel til at flytte de søde kartoffelnachos fra bagepapiret over på tallerkener. Servér dem sammen med salsa, creme fraiche og gnavegrønt.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()