Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Dræn og skyl cannellini beans i en sigte.
Kom cannellini beans, æg, loppefrøskaller, knap 1/4 tsk. bagepulver pr. person og 1/4 tsk. salt pr. person i en blender eller en foodprocessor, og blend det hele sammen til en ensartet masse.
Spred dejen ud i en cirkel på en beklædt bageplade.
Bag bunden i 8-10 min.
Skær sød kartoffel og chorizo ud i tynde skiver. Smør den bagte pizzabund med creme fraiche, og drys med salt og peber. Fordel skiverne af sød kartoffel og chorizo over, og slut af med at drysse lidt finthakket rosmarin efter behag.
Bag pizzaen i 20-25 min.
Skræl og skær gulerødder og agurk i stænger.
Spis pizzaen med gnavegrønt til.
Loppefrøskaller kaldes også for psyllium og stammer fra den indiske plante plantago ovata.
Loppefrø er vandopløselige og suger masser af vand til sig.
Vores økologiske loppefrøskaller har også et højt fiberindhold og anvendes ofte i brød, specielt til glutenfri bagning, hvor de er med til at forhindre udtørring af brødet.
Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag.
Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.
Kundekommentarer ()