0
Søde rødbeder med enebær og nelliker

Søde rødbeder med enebær og nelliker

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Rødbeder

Start med at skrubbe rødbederne godt for evt. jord.

Kom rødbederne op i en gryde med vand så det dækker og et godt skud salt. Lad dem koge til de er møre og slipper en kniv. 

Hæld herefter vandet væk og dæk bederne med koldt vand. Imens du smutter skrællen af bederne kan du sætte en lage over at koge bestående af eddiken, krydderiblandingen, sukker og 300g vand.

Når bederne er smuttede skærer du dem i ønsket form. Kom dem ned i rene, skoldede sylteglas og overhæld med lagen. Sørg for at fordele krydderierne ligeligt, hvis du bruger flere glas.

Lad rødbederne stå på køl i mindst en uge inden brug.

Bonusinfo

Rødbedekrydderi indeholder:

1 del laurbærblade

1 del sort peber

1 del nelliker

1 del enebær

Bonusinfo

Asiekrydderi indeholder følgende:

1 del hvide peberkorn

1 del lang peber

1 del dildfrø

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?