Aftensmad:
Søndag: Hotdogs med coleslaw og vaffelbrød
Mandag: Vaffel med coleslaw og kylling
Tirsdag: Boller i karry med gnavegrønt
Onsdag: Boller i karry med gnavegrønt
Morgenmad: (hvis tilkøbt)
Creamy chia-skyr med æble OBS: Kun råvarer til 1 og 2 pers. i 3 dage
Dette skal preppes søndag:
Samlet foodprep tid: Ca. 1 time
(15314,15249,15250,15251,15306)
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kom alle ingredienser til vaflerne i en foodprocessor, og kør dem sammen til en ensartet masse. Smag til med salt.
Kom dej i et vaffeljern smurt med lidt olie, og bag vaflerne, til de er lysebrune. Gentag, til du har hhv. 2,4,6 og 8 vafler.
Lad vaflerne køle af, fordel dem i to beholdere, og opbevar på køl indtil de skal spises.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen (obs - flydende honning skal du selv have), og smag til med salt og peber.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver.
Snit spidskålen fint, og skær æble og rødløg i tynde skiver.
Vend dressingen sammen med de snittede grøntsager og æbleskiverne. Brug gerne dine hænder, og kram dressingen ind, så bliver salaten bedst.
Fordel coleslawen i 2 bøtter, og kom dem på køl.
Skræl gulerødderne, og skær gulerødder og bladselleri i stave og blomkål i mindre buketter.
Kom grøntsagerne i én stor beholder, eller fordel dem ligeligt i 2, så du har en til både tirsdag og onsdag.
Tilsæt evt. vand til beholderen, så de ikke bliver tørre.
Rør alle ingredienserne sammen (obs - flydende honning skal du selv have), og fordel blandingen i hhv. 3 (1 pers.) og 6 bøtter (2 pers.).
Kom det på køl, til det skal spises.
Kommentarer og forslag til opskriften