0
Sommerpizza med salame, æg, rucola og kapers

Sommerpizza med salame, æg, rucola og kapers

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pizzadej - på surdej
1 min.
Forbered dejen

Pak dejen forsigtigt ud på et meldrysset bord, og lad den temperere. Tag gerne dejen ud 1 time, før den skal bruges. 

Forvarm ovnen til maksimumtemperatur. Er du indehaver af en bagesten, er den klart at foretrække. Det giver det bedste resultat til pizzabunden. Den skal i ovnen fra start. Hvis du ikke har en bagesten, kan du bruge en helt normal bageplade.

frisk mozzarellakapersløg
1 min.
Forbered fyldet

Skær løget i tynde skiver.

Hæld vandet fra kapers og mozzarella, og bryd mozzarellaen i mindre stykker.

ægSkagenfood tomatsugo
10 min.
Lav pizzaen

Rul pizzadejen tyndt ud med en kagerulle til en diameter på 20-25 cm. Rul fra midten og ud, og brug masser af mel på bordet. Overfør pizzadejen til en bageplade med bagepapir på eller til bagestenen.

Fordel tomatsovs, mozzarella, kapers og løg ud på dejen. Knæk ægget ud på pizzaen, og krydr det godt med salt og peber.

Bag pizzaen i 10 - 15 min., indtil den er hævet flot op, og har fået en flot bagt overflade.

creme fraiche 18%rucolasalame ventrizina piccante
25 min.
Lav toppingen

Krydr creme fraichen med salt og peber.

Skær salamien i tynde skiver.

40 min.
Anretning

Servér pizzaen direkte fra ovnen, og top den med rucola, salami og creme fraiche-dressing.

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?