0
Sous vide grisenakke med krydret ris

Sous vide grisenakke med krydret ris

Opskriften er udviklet af:
Let Kassen
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
1 minutter
Opskriftstype:
RTE let-retter (aften)
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Spiseklar Aftensmad

Med økologisk grønt & krydderurter.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
RTE let-ret (aften)
0 min.
Så let er det:

Tag den gennemsigtige folie af bakkerne. Lun retten i et par minutter i en mikrobølgeovn eller sæt bakken ind i en 180 grader forvarmet ovn i 10-15 minutter.

NB. retten kan også spises kold.
1 min.
Velbekomme:

Bemærk: 

Denne opskrift fås i en variant med 400-500 kcal og i en med 600-700 kcal.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?