0
Nudelsuppe med mør okse og sesam
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Durummel, Soya, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
sous vide oksekødAsiatisk suppe krydderiristet sesamolietamari/soya
0 min.
Sæt suppe over

Put alt kødet og saften derfra op i en stor gryde.

Kom 3 dl. vand i pr. kuvert, og kog kødet op. Skum evt. urenheder og fedt fra, mens kødet simrer i 4-5 min.

Tag kødet op, og hold det lunt. Kom krydderiblandingen i suppen sammen med følgende pr. person: 1/2 spsk. soya, 1/2 tsk. sesamolie og 1/2 tsk. sukker.

Lad suppen småsimre i 10 min., og smag så til med ekstra soya og sesamolie.

pak choynudler
5 min.
Kog nudler og pak choy

Bring en gryde med rigeligt vand og et skud salt i kog. 

Skær pak choy i halve. 

Kom pak choy i det kogende vand, og blancher den i 1-2 min. Tag den op, og sæt til side.

Tilsæt nudlerne, kog dem i 2 minutter, og dryp dem af i et dørslag. 

12 min.
Skær grønt

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. 

Skær forårsløg i tynde ringe.  

20 min.
Anretning

Kom de kogte, lune nudler i suppeskåle.

Adskil kødet i trevler med to gafler, og fordel dem på og omkring nudlerne. Kom pak choy, gulerod og forårsløg på ved siden af kødet. 

Lige før servering overhældes hele herligheden med spilkogende suppe. Server straks.

Bonusinfo

Asiatisk suppe krydderi indeholder:
50% urteboullion, 20% ingefær, 20% hvidløg, 5% sesamfrø, 5% sort peber 
  

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?