Put alt kødet og saften derfra op i en stor gryde.
Kom 3 dl. vand i pr. kuvert, og kog kødet op. Skum evt. urenheder og fedt fra, mens kødet simrer i 4-5 min.
Tag kødet op, og hold det lunt. Kom krydderiblandingen i suppen sammen med følgende pr. person: 1/2 spsk. soya, 1/2 tsk. sesamolie og 1/2 tsk. sukker.
Lad suppen småsimre i 10 min., og smag så til med ekstra soya og sesamolie.
Bring en gryde med rigeligt vand og et skud salt i kog.
Skær pak choy i halve.
Kom pak choy i det kogende vand, og blancher den i 1-2 min. Tag den op, og sæt til side.
Tilsæt nudlerne, kog dem i 2 minutter, og dryp dem af i et dørslag.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler.
Skær forårsløg i tynde ringe.
Kom de kogte, lune nudler i suppeskåle.
Adskil kødet i trevler med to gafler, og fordel dem på og omkring nudlerne. Kom pak choy, gulerod og forårsløg på ved siden af kødet.
Lige før servering overhældes hele herligheden med spilkogende suppe. Server straks.
Kundekommentarer ()