Sæt en gryde med saltet vand over at koge til pastaen.
Pil løget, og skyl fenniklen og kålet grundigt. Skær stilken på kålet fra, og hak det hele groft.
Skær bacon i mindre stykker, og læg den på en kold pande. Varm panden op ved middelhøj varme, og sprødsteg baconen. Kom grøntsagerne i, og steg i yderligere 5 min. under omrøring. Tilsæt bouillonpulveret og 1/2 spsk. hvedemel pr. person, rør lidt rundt, og tilsæt 1/2 dl vand pr. person under grundig omrøring. Smages til med salt og lidt eddike, og sættes til side.
Varmes op lige før servering.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret sovsen henover. Top med revet ost, olivenolie og et skud peber.
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()