0
Spaghetti i fennikelstuvning med røget bacon og grønkål

Spaghetti i fennikelstuvning med røget bacon og grønkål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Mælk, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Pastaen

Sæt en gryde med saltet vand over at koge til pastaen. 

løgfennikel med topbacongrønkålbouillon
10 min.
Sovsen

Pil løget, og skyl fenniklen og kålet grundigt. Skær stilken på kålet fra, og hak det hele groft. 

Skær bacon i mindre stykker, og læg den på en kold pande. Varm panden op ved middelhøj varme, og sprødsteg baconen. Kom grøntsagerne i, og steg i yderligere 5 min. under omrøring. Tilsæt bouillonpulveret og 1/2 spsk. hvedemel pr. person, rør lidt rundt, og tilsæt 1/2 dl vand pr. person under grundig omrøring. Smages til med salt og lidt eddike, og sættes til side. 

Varmes op lige før servering.

spaghetti
20 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken. 

pecorino romano
25 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret sovsen henover. Top med revet ost, olivenolie og et skud peber.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?