Tip:
Du kan bytte squash ud med helt fintsnittet spidskål, som du enten spiser råt eller steger på panden i 2 min., evt. sammen med finthakket chili og hvidløg.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og hvidløg fint.
Pluk broccoli ud i buketter.
Kom 1/2 spsk. olie pr. person i en varm gryde, og steg løg og hvidløg, til det er gyldent. Kom oksekød i gryden, og svits det, til det er brunet.
Tilsæt den soltørrede tomattapenade sammen med krydderiet.
Tilsæt tomatpure og hakkede tomater, og lad kødsovsen stå og simre i mindst 15 min. Smag til med salt og peber.
Bring et par centimeter vand i kog i en anden gryde. Når vandet koger, dampes broccolibuketterne i 2-3 min., så de stadig har bid.
Kør squashen på en spiralizer, eller lav strimler af den med en kartoffelskræller.
Server squashspaghettien sammen med kødsovsen, riv parmesanost henover og server broccoli til.
MK kødsovskrydderi indeholder, 35% oregano, 35% basilikum, 30% timian og 5% chilipulver
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()