0
Spaghetti med torsk, hjemmeflåede tomater, broccolini og hvidløgsrasp

Spaghetti med torsk, hjemmeflåede tomater, broccolini og hvidløgsrasp

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rasphvidløg
1 min.
Rasp

Forvarm ovnen til 140°C varmluft. Pil hvidløget, og riv det på den fine side af et rivejern. Bland rasp, hvidløg, 1 spsk. olie pr. person og salt, og læg blandingen på en bageplade med bagepapir på. Spred det godt ud på bagepladen, og bag i ca. 5-10 min., indtil raspen er blevet gylden. Rør rundt i raspen undervejs.

torskefilet uden skindcherry- eller blommetomaterbroccoli
5 min.
Fisk og tomater

Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.

Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm, og krydr dem godt med salt.

Del broccoli i buketter, og skyl dem i koldt vand. Kom tomater og broccoli i det kogende vand i 30 sek. Overfør efterfølgende begge dele til koldt vand, og gem gryden med kogende vand til pasta.

Pil skrællen af tomaterne, når de er kølet af. Vend dem og broccoli i lidt olie, og krydr med salt og peber.

spaghettiløgæg
20 min.
Pasta

Kog pastaen som angivet på pakken.

Pil løget, og hak det fint.

Knæk ægget i en skål, og pisk det godt sammen.

Kom den kogte pasta i en pande eller gryde sammen med æggemassen og det hakkede løg. Varm op ved middellav varme under konstant omrøring, indtil ægget begynder at blive fast og danner en creme om pastaen. Tilsæt fisken, og vend forsigtigt rundt, indtil fisken begynder at flage.

Smag pastaen til med salt og peber.

35 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret tomater og broccoli henover. Top med raspen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?