0

Spansk kartoffeltortilla med asparges og porrer

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl bagekartoflerne og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne og snit dem i tynde ringe. Bræk den træede ende af aspargeserne og del dem i 3 cm lange stykker. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 4 min. Tilsæt så porrer og asparges og kog yderligere 3 min. Hæld al vandet fra og kom grøntsagerne i en lille bradepande. Lad dem dampe af og tryk let sammen. Pisk æg, salt og peber godt sammen og hæld massen over grøntsagerne. Bag tortillaen ved 200°C i 20-30 min. til den er gyldenbrun i kanterne. Serveres lun med en god salat og pølse til.

Kommentarer og forslag til opskriften