OBS - Gem halvdelen af dit spidskål til dag 4, hvis du er modtager af kassen med 4 måltider.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak hvidløg og chili fint. Rør hvidløg, chili, limesaft og shawarma-krydderi sammen i en skål. Kom oksekødet op i skålen, og lad det trække i mindste 15 min. - gerne længere.
Hak mynten fint, og rør den sammen med creme fraiche.
Snit spidskålen fint (OBS - gem halvdelen af dit spidskål til dag 4, hvis du er modtager af kassen med 4 måltider). Skær tomat, peberfrugt og rødløg i tynde skiver.
Varm en pande med olie op, og steg oksekødsstrimler i 5-6 min.
Lun tortillaerne på en varm pande i 1 minut på hver side, eller læg dem på en tallerken, og giv dem 10 sekunder pr. pandekage i mikroovnen.
Spis en halv tortilla pr. person fyldt med kød, grøntsager og dressing. Hvis ikke alt fyldet kan være i tortillaen, kan du lave det overskydende til en lille salat on-the-side.
Shawarma krydderi indeholder:
Paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel
Kundekommentarer ()