0

Spidskål i wok

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Brug en wok eller stegepande. Skær spidskålen i tynde strimler. Rib bønnerne, skær gulerødder og squash i hhv. stave og tern. Pil løg og hvidløg og skær i små tern. Varm olien op og svits derefter spidskål, løg, hvidløg, bønner, rød peber og svampe, lidt efter lidt. Bland citronskal, karry, finthakket chili og peber i og tilsæt vand og soja sauce. Lad det hele sautere i 2-3 minutter og smag til med salt og peber. Retten kan også tilsættes lidt frisk spinat.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær