Skrub kartoflerne grundigt, og sæt dem over at koge i vand, så det dækker. Tilsæt 1-2 tsk salt. Kog kartoflerne i ca. 15 min.
Rengør spidskålen, og skær den i tynde strimler. Knug spidskålen med en fingerspids salt pr. kuvert, så bliver den sprød og lækker.
Skær fisken i kuvertstykker, og dup dem tørre med lidt køkkenrulle. Drys med salt og friskkværnet peber på alle sider. Sæt en pande over ved høj varme, og kom lidt olie på.
Steg fisken på den ene side ved høj varme i 3-4 minutter. Skru ned, og steg videre på samme side i cirka 1 minut. Når kødet begynder at få en mælkehvid farve, tilsætter du en klat smør, inden du vender stykkerne forsigtigt om, og slukker for varmen.
Vend spidskålen med pestoen. Hæld vandet fra kartoflerne, og vend dem med en smule af smørret fra panden.
Anret kartofler, fisk og spidskål på tallerkenen. Slut af med at rive parmesan over kartoflerne.
Velbekomme!
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()