0

Spinat gryde

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær spinaten i strimler hvis den er stor. Pil løgene og skær dem i tynde både. Rist løgene i lidt olie på en pande. Tilsæt spinaten og lad den svitse med indtil det falde sammen. Smag til med salt og peber. Pynt med sorte oliven og feta (kan undværes) efter smag . (Kan også laves med Pak Choy)

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.