0
Spinatsocca med mør gris i kål og sweet chili

Spinatsocca med mør gris i kål og sweet chili

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
spinatkikærtemel
1 min.
Forbered soccadejen

Kom 1,25 dl vand og 1/2 spsk. olie pr. person i en skål eller et højt glas sammen med spinat og kikærtemel. Krydr med lidt salt, og blend dejen med en stavblender, indtil spinaten er nogenlunde hakket ud i dejen.

Lad dejen stå og hvile til senere.

 

spidskålrødt æblerødløgSur-sød chilisauce - SyltedronningenSous vide, mør grisenakke
10 min.
Forbered fyldet

Hak løget fint, hak kålen i tynde strimler, og skær æblet i små stykker. Krydr kålen med salt og eddike, og pres det godt ind i kålen. Vend løg og æble i kålen lige før servering.

Varm en pande op ved høj varme. Tag kødet ud af posen, og gem væden. Pil kødet i mindre stykker.

Steg kødet i 1 spsk. olie. pr. person, indtil det får godt med farve på to sider. Hæld væden fra kødet i, så det giver lidt sovs, og krydr med salt og peber.

25 min.
Steg soccaen

Varm en teflonpande op ved middelhøj varme, og tilsæt 1 spsk. olie. Hæld ca. 1/2 dl soccadej i panden, imens den tippes rundt, så dejen spredes ud på hele panden. Steg i ca. 1 min. til den får en mørk overflade. Vend dejen over på den anden side, og steg i ca. 30 sek. Overfør soccaen til en kurv med et viskestykke, som foldes rundt om, så soccaen holder sig lun.

Sur-sød chilisauce - Syltedronningen
40 min.
Anretning

Fordel fyldet på pandekagerne, og hæld chilisovs henover.

Bonusinfo

Syltedronningens chilisauce er en sur-sød chilisauce (sweet chili)som er balanceret i chili smagen. Lavet på 100% økologiske råvarer. Saucen indeholder kun 5 ingredienser. Velegnet som dipping sauce, dressing og til et hav af retter som trænger til et pep. Kig efter den i Food Market! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?