0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

torskefilet uden skindkikærtemelhummus krydderiblandingsød paprikaæg
1 min.
Fisk

Del fisken i mindst 1 stykke pr. person. 

Kom kikærtemel i en skål sammen med hummuskrydderi, paprika, og salt og peber efter smag. Bland det hele sammen. 

Slå æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel. Vend torskestykkerne i æggemassen og derefter i paneringen. Sørg for, at der kommer godt med panering på torskestykkerne. Læg torskestykkerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 10-15 min. 

rødbederKota-ostbredbladet persille
10 min.
Rødbeder

Skræl og riv rødbederne groft. Hak persillen fint. Tag evt. plastichandsker på, når du gør det, så du ikke får rødbedefingre. Vrid rødbeden for overskydende væske. Skær osten i mindre stykker, og bland dem sammen med rødbede og finthakket persille. 

MK Skyrbolle
15 min.
Boller

Lun skyrbollerne i 3-4 min. i ovnen ved 200 grader varmluft, eller lun dem på en brødrister.   

hvidløgmayonnaise
16 min.
Aioli

Pil skrællen af hvidløg, og pres det ned i mayonnaisen. Rør det sammen til en aioli.

gulerødderrød peberfrugt
20 min.
Gnavegrønt

Skær peberfrugt og gulerødder ud i stave.

25 min.
Anretning

Skær de lune skyrboller over, og smør aioli på underbollerne. Fordel rødbedeblandingen over aiolen, og slut af med paneret fisk og så overbollen. Spis burgeren sammen med gnavegrønt. 

Bonusinfo

Hummuskrydderi indeholder: 75% spidskommen, 10% sort peber, 10% sød paprika, 5% chili.

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?