0
Sprød græskar med ingefær, chili og citrongræs

Sprød græskar med ingefær, chili og citrongræs

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Græskar

Start med at skrælle græskarret, halvér det og fjern kernehuset.

Skær kødet i skiver på ca. 1/2cm - brug gerne en mandolin, hvis du har.

Drys skiverne rundhåndet med fin salt og lad dem trække ca. 2 timer, gerne i en sigte så de kan dryppe af. Skyl dem herefter grundigt og dup dem tørre med et klæde.

Skyl ingefær og citrongræs grundigt - du behøver ikke skrælle. Snit begge dele i tynde skiver og fordel dem i de sylteglas du har tænkt dig at bruge. Kom græskarskiverne oveni og pak dem tæt.

Kog en lage af eddike, sukker og tørre krydderier og hæld den over græskarstykkerne i rene, skoldede glas og lad dem stå på køl i mindst en uge inden brug.

Bonusinfo

Græskar krydderi indeholder:

1 del sennepsfrø

1 del tørret chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?