Skræl skorzonerrødderne, skær dem i tynde skiver på skrå og kom dem straks i vand tilsat godt med citronsaft – ellers bliver de misfarvede. Nip enderne af bønnerne og skær dem i 3 cm lange stykker. Giv skorzonerrødder og bønner koges i min. 5-7 minutter i letsaltet vand, køl dem af under koldt vand og lad dem dryppe godt af. Halver cherrytomaterne og bland grøntsagerne. Pisk olie, 2 spsk. citronsaft, honning, sennep, salt og peber godt sammen, smag til og hæld dressingen over salaten. Vend det hele godt sammen og server salaten til lyse kødtyper.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften